HTML

V.Pál József

Üdvözlöm! Több nemzetközi project átvétele után(pl.:számlákért milliók) következhet az Ukrán project, ami egyszerű, a temetőbe csak belépőjegy vásárlása után lehet belépni. "Ne bőgj, minden jót" VPJ

Friss topikok

Linkblog

Üvegzseb

2009.02.24. 13:14 Hopp

 

Üvegzseb
 
Nézem és hallgatom az államtitkárt a televízióba. Az államtitkár, akit egy kisvárosból elzavartak (lakosok száma: 12 265 fő) az üvegzseb program ötletgazdája, megalkotója. Szemében ég a tűz, stílusa egy börtönőré, ahol a bezártaknak bármit mondhat. Minden bizonnyal letagadná, hogy tudott a kiszemelt áldozatának testüregmotozásárólt, mint ahogy letagadta a nagy energiagurutól kapott milliókat. Elképzelhetőnek tartom, hogy nála sem volna baj, ha ezer ember elpusztulna, de közöttük csak egy volna bűnös. Nagy büszkeséggel és önérzettel áll azok között, akik megásták ennek az országnak a sírját. Mostanra az üvegzseb helyett elkészült Magyarország üvegkoporsója, amibe már rakják bele az embereket, az sem baj, ha van közöttük olyan is, aki még mozog. A legszomorúbb tény, hogy a parlamenti viták során, én nem hallottam, hogy bárki is emlékeztette volna a tisztelt államtitkár urat az üvegzseb programjára. Azon sem csodálkoznék, ha e pár sor tudomására jutna és a láthatatlan kezek által érezhető problémám, keletkezne, nekem, e sorok írójának. Egyébként is van tapasztalatom arra, hogyan mentette át pártja az 1989-ig kipróbált, bevált alattomos tagépítési módszerét, amit 1990-től szavazók beszervezésére használnak. Nagyon sajnálom Magyarországot, hogy mesékkel övezett karámba hajtották lakóit, amely karámnak egyetlen nyitott része egy nagyon mély és életveszélyes szakadékban végződik.
A bűnök a törvényhozással kezdődnek. Törvényesen működött a Nácizmus, a Sztálinizmus és a szocializmus.
Nagyon várom, hogy bűnösnek mondják ki azokat a törvényhozókat, akik Magyarországot ebbe a tragikus helyzetbe hozták, igen, nemzet és népellenes cselekedetekre alkalmas törvényeket alkottak és fogadtak el. Így lett az üvegzsebből üvegkoporsó, nem lett a bankszámlákból üvegbankszámla.
Várom, hogy közvetett úton történő, embert érő megaláztatás, vagyontól való megfosztás, mások szándékos anyagi és erkölcsi megsemmisítésre szolgáló törvényhozókat emberellenes cselekedetekkel vádolják meg. A bűnözők mindig a bűnüldözők előtt járnak, ahogy ma a számítógép klaviatúráján írják a törvényeket, harminc évvel ezelőtt írógéppel írták. Most már tudhatjuk a két szerkezet felépítése között alapvető a különbség.
Az átalakult és kifinomult szocialista politikai elit,a lelkükben nevelt mocsokkal töltött, politika szendvicset nyomják le a torkunkon; az általuk hozott törvények segítségével. A törvények alkalmazásával végrehajtott bosszú :bűn! Nem lehet mérlegelni!
 
Várom, töröljék a törvénytelen törvényeket, mert félek, hogy emberi vér fogja azokat újra eltakarni.
 
VPL

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olvasni-valaszol.blog.hu/api/trackback/id/tr24962898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása