HTML

V.Pál József

Üdvözlöm! Több nemzetközi project átvétele után(pl.:számlákért milliók) következhet az Ukrán project, ami egyszerű, a temetőbe csak belépőjegy vásárlása után lehet belépni. "Ne bőgj, minden jót" VPJ

Friss topikok

Linkblog

Orbán egy másik oldalon áll

2009.03.12. 01:42 Hopp

 

 
Létezik ragadós média, ahol minden mennyiségű pénzt elfogadnak, bármilyen erkölcstelenséghez ragad.
Ha lenne médiám, én így magyaráznám a történéseket.
 
2009-tavaszán rendelkezik a FIDESZ egy politika szabadalom, ezt a feltaláló még nem tette közzé! Ezzel szemben létezik egy másik politikai patent, aminek a védettsége már régen lejárt.
Kivonat az utóbbiból, főbb szabadalmi pontok felhasználásával:
1.) Francia Forradalom 1789. július 14. , amikor a feldühödött párizsiak elfoglalták a Bastille börtönét. Megjelenik Internacionálé fogalma.
2.)1848: Karl Marx és Friedrich Engels közzé teszi az Unió nevében a Kommunista Kiáltványt a Kommunista Párt, amelynek nagy része már a későbbi, mint a marxizmus kijelölt szociális elméletet kidolgozni lesz feladata.”
Megjelennek a Kommunista Párt és a szocializmus kifejezések.
3.) 1905 II. Internacionálé.
4.) 1906.Orosz SZDMP III. kongresszusa elfogadja a bolsevikok forradalmi programját.
Lenin és bandája megállapították, azért buktak el eddig a baloldali forradalmak, mert kevés ember öltek meg és túlzottan emberségesen bántak a volt uralkodó réteggel.
5.) 1918. az átprogramozott Francia Forradalom elindul a Télipalota ostromával, 1918. november 6(október 24) az első győztes napon (november 7) az Állami Bankot és a telefonközpontot foglalják el. Nem a rabokat eresztik szabadon!
6.) Sztálin: „ha ezer megölt ember között csak egy volt bűnös, már eredményesek voltunk.”
Nyolcvan év alatt százmillió ártatlan embert, kínoztak és öltek meg. De maradt még, Észak-Korea, Kuba
7.) Alapelemei: személyi kultusz, szektás és dogmatikus politikai nézetet.
Magyarország baloldal politikája. 1919-ben Kun Béla által vezettet társulat, próbaelőadása már minden alapelemet tartalmazott.1947. augusztus 31.-től 43-éven át, az alapelemek betartásához minden embertelen eszközt bevetettek. Névváltoztatásokkal fényesítették magukat: kommunista párt, munkáspárt, 1990-ben szocialista párt a választott név.
A jelenlévő utódok vállalják a személyi kultusz, szektás és dogmatikus politikai nézeteket, kiegészítve az ÁVH, az erkölcsi hullahegyeket gyártó besúgó hálózattal együtt. Vállalják, a százmillió ártatlan ember meggyilkolását.
Külön kell választani azokat akik, akaratuk nélkül, félelmük miatt kerültek be ebbe a mocsárba. 1990-ben eldőlt ki hová tartozik. A bölcs megérzi, Saulnak látszol de te Pál vagy. Nagyon nehéz és egyben nagyon fontos érzelmi pont!
Nézzük a jelen helyzetet:
"Úgy vélem, hogy a KISZ-nek politikai eszközökkel kell fellépnie az általa elfogadhatatlannak tartott törekvések ellen, politikai munkával kell elszigetelni az esetlegesen megalakuló Fidesz csoportokat." (A szektás fogalomba teljesen beleillik)
(Forrás HVG)
 „Gyurcsány: ma is vállalhatók az 1988-as mondataim”
Az idézet a megjelent szövegcsoportban:
A Magyar Nemzet című napilap 1988. október 31-i számában közölt dokumentum szerint Gyurcsány Ferenc a Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) pécsi városi bizottságának titkáraként aláírt, a pécsi felsőoktatási intézmények párttitkárainak írt levelében úgy fogalmazott: "Úgy vélem, hogy a KISZ-nek politikai eszközökkel kell fellépnie az általa elfogadhatatlannak tartott törekvések ellen, politikai munkával kell elszigetelni az esetlegesen megalakuló Fidesz csoportokat."
Miért nem olvadt be a Fidesz a KISZ-hez 1988-ban? Pedig biztosan jutott volna nekik is a politikai posztokból és milliárdos vagyonokból.
Úgy gondolom, nem a bolsevik vonalat választotta Orbán, tehát a másik oldalon áll. A lenini eszme alapján nem lehet ellenfél, csak le nem győzött ellenség.(Elszigetelni az Andrássy út 60-ba jártak)
Itt kell feltenni a kérdést: „Te kit választanál?”
            A Világban semmi nem történik véletlenül. Hitetlen ember ezt nem értheti. Most ki hisz, tudhatja miért maradt hatalmon kívül egy fiatalabb nemzedék adott korszakban. Akaratuk ellenére formálták őket, emberi korban is érettebbek lettek, volt részük megaláztatásban, embert, formáló problémákat kellet megoldaniuk. Sokan nem szívesen látják az Országházban a Szent Koronát, nekik merre vezet az útjuk most? Óriási viharok között, szemünk előtt omlik össze a gyalázat, hogy maga alá temesse a becsteleneket. Az új nemzedék életben maradt. Kit emberi ésszel nem lehet érteni, Ő újra megmutatta mire képes. A szétnyílt Vörös-tenger most temeti maga alá a rabszolgatartókat, az üldözőket. Embernek ebben nincs érdeme. Szálljunk magunkba, az most kevés, hogy megköszönjük. Bizonyságot kell adni: a legmélyebb alázattal!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olvasni-valaszol.blog.hu/api/trackback/id/tr37997079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása